Poslednja modna kombinacija  Jelene Karleuše svakako nije ni nalik onome na šta je pevačica navikla svoju publiku.

Crne helanke i kratka jakna komadi su koje skoro svaka žena ima u svojoj garderobi a popularna "Karli" je najčešće u spektakularnim odevnim varijantama za scenu - mnogo šljokica, zlata, lanaca, plastike, vatrenih boja - to je ono što se povezuje sa njom. Druga priča su njene seksi slike - dekoltei, šlicevi, mikro kupaći kostimi - velikim delom je Jelenin imidž na Instagramu izgrađen na isticanju erotike i njenih oblina.

Putovanja su, međutim, druga priča, naročito kad se leti komercijalnim letom kakav je bio jučerašnji dolazak iz Beča. Za tu priliku je Karleuša bila zakopčana "do grla", u crnoj rolci, helankama i jakni sa efektnim belim detaljima. Čak je i sama prokomentarisala svoj stajling rečima "kinda normal" (na engleskom, "nekako normalno").

Međutim, obožavateljke su se odmah priključile komentarima u stilu "toliko si lepa da normalno i jednostavno na tebi izgleda savršeno", a Jelena je ovaj svoj stajling dopunila basnoslovno skupim "versaći" čizmama i "dior" tašnom. Čizme koštaju više od 1.000 evra, a štikle su visoke čak 160 mm - novi nivo u svakom smislu!

ATA / Antonio Ahel Kombinacija helanki i kratke jakne "podignuta" čizmama na novi nivo.

Izvor: Lepa&Srećna