"Venčanje godine" izazvalo je ogromnu pažnju javnosti. Petar Grašo i Hana Huljić zavetuju se jedno drugom na večnu ljubav u crkvi u Splitu, a pevač je u poslednjem času doneo neočekivanu odluku. Naime, pisalo se da će Petru kum biti Dino Rađa, a Hani Domenica Žuvela, s kojom je prijateljica od studentskih dana. Međutim, pevač nema jednog nego dva kuma.

Pored košarkaške legende, uz pevača će stajati i poznati kuvar Tomaž Kavčić. Grašo je i s njim dugogodišnji prijatelj, a Kavčić mu je jedno vreme bio i svojevrsni mentor.

Dizajner Hanine venčanice, Jurica Perić otkrio je da je mlada imala jednostavnu haljinu kao i mejkup.

S druge strane, Hana je nešto jednostavnija. Već je poznato da će samozatajna mladenka nositi haljinu splitskog dizajnera i dobrog prijatelja, Jurice Pirića. Naime, dizajner je ranije otkrio da će vjenčanica biti jednostavna i elegantna, baš poput Hane.

 "Haljina će biti baš onakva kakva je i Hana, baš u duhu njene ličnosti, neće biti ni šljokica ni čipke ni seksepila... To će biti jednostavna haljina, nežno romantična, čistih linija i jednostavnog kroja. Bela od prozračnog materijala", ispričao je Jurica nedavno,  a sada otkrio da su se tog pravila pridržavali i za šminku.

"Odlučili smo se za jednostavan i lagani mejkaup. U slučaju da ćemo kosu ostaviti raspuštenu, Hani ćemo napraviti lagane valove. Ona je jednostavna djevojka i toga ćemo se i držati", za RTL.hr i istakao da će ceremoniji venčanja prisustvovati samo porodica i najbliži prijatelji.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!