Nova 2022. godina u porodicu Ražnatović donela je prekid ljubavnih veza. Prvo je Ceca okončala ljubav dugu godinu dana s Bogdanom Srejovićem, a potom je i njena ćerka Anastasija objavila da je sama nakon pet godina. Razloge za okončanje veza nisu komentarisale za medije. 

Ipak, Ceca i Bogdan su naglasili da će ostati prijatelji do kraja života i tako stavili do znanja da među njima nije bilo zle krvi - emocije su se, kako kažu, istrošile. Da u ovim rečima ima istine, pokazala je upravo pevačica koja je Bogdanovu novu fotografiju na kojoj uživa na jednoj planini lajkovala među prvima.

 Da u ovim rečima ima istine pokazala je upravo pevačica koja je Bogdanovu novu fotografiju na kojoj uživa na jednoj planin lajkovala među prvima.

"Nezaboravno off road iskustvo", poručio je Cecin bivši koji ne prestaje da objavljuje na društvenim mrežama snimke i fotografije iz provoda.

Bogdan se nakon raskida iselio iz Cecine vile na Dedinju, a do tada se nisu razdvajali.

ATA / Antonio Ahel Ceca i Bogdan u emotivnoj vezi su od decembra 2020. godine

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna