Da je u vezi Cece Ražnatović i njenog partnera Bogdana Srejovića došlo do problema, sumnju je probudila činjenica da je pevačica otputovala sama na Maldive. Bogdan je tada uslikan u provodu s misterizonom crnkom, za koju je odmah objasnio da mu je dugogodišnja drugarica. Međutim, uskoro je usledila vest o raskidu. Doskorašnji par je to potvrdio, ali ništa osim toga nisu želeli da komentarišu.

Ono u čemu su bili jednoglasni jeste - više nismo u vezi, ali ćemo ostati prijatelji. Bogdanov otac se oglasio na ovu temu ali je bio uzdržan u komentarima.

"Kao što sam vam rekao i prošli put, sve je to nezahvalno komentarisati. Ja im se nisam mešao ni u vezu, pa neću ni u raskid. Odrasli su ljudi, ako je to njihova zajednička odluka, ja je poštujem",  kratko je poručio bivši sportista za "Kurir".

Podsetimo, Miloš Srejović je za Cecinu i Bogdanovu ljubav saznao iz medija i istakao da do tada sina nije video tako srećnog i zadovoljnog.

"Koliko sam mogao da primetim, srećni su i zadovoljni. To je obostrana priča i ne bih se dalje mešao u to. Moram reći da Bogdana nisam skoro čuo i video tako srećnog i zadovoljnog, pa pretpostavljam da je sve u savršenom redu - ljubazno nam je tada rekao nekadašnji atletski šampion.

Ceca i Bogdan bili su u vezi godinu dana.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor:Lepa&Srećna