Svi koji prate estradna dešavanja znaju da je Ceca Ražnatović ranijih godina retko davala intervjue, a one koji se tiču privatnih stvari nikada. U poslednje vreme postala je pristupačnija medijima. Nedavno je okončala jednogodišnju ljubavnu vezu s Bogdanom Srejovićem, a oboje su naglasili da će ostati prijatelji i nakon raskida. Zašto se pevačica promenila i rešila da neke stvari ne krije od javnosti, govorila je nakon što se vratila s putovanja na Maldive.

"Bilo je perioda kada sam veoma retko, gotovo nikada, davala intervjue. Danas bih više volela da je tako, a nažalost to nije moguće. Vremenom se ljudi menjaju, te tako i ja", rekla je Ceca koja se posvetila karijeri. Radi na novom albumu i nada se da će publiku obradovati ove godine, i novim pesmama i koncertom.

"Što se mene tiče može sutra, ali samo da imam dobre pesme i muziku. Međutim, uskoro ću u studio da vidim šta imamo i kako stojimo sa stvarima koje smo počeli da pripremamo", rekla je Ceca za Alo! i istakla da bi se obradovala da dobije još jedno unuče ili da se Anastasija uda.

"Naravno. Srećni trenuci u životima moje dece su nešto što me uvek i iznova obraduje. Polako, doći će i ti momenti", bila je iskrena pevačica.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna