Ana Bekuta je ostala bez najvećeg oslonca u životu, Milutin Mrkonjić je umro danas u Beogradu. Pevačica je često isticala da tajna njihovog skladnog odnosa leži u činjenici da su se sreli kao već ostvareni ljudi.

"Polovina života prošla mi je u traženju. Kada smo se upoznali, imala sam 52 godine, on skoro 70", rekla je Ana pre nekoliko meseci za Hello.

Prema njenim rečima, najvažniji za njiho odnos su bili mir, harmonija, dogovor i poverenje. "Bez svega toga, nema opstanka jedne veze", govorila je Bekuta.

Mrkonjić je umeo da bude vrlo pažljiv a najromantičniji gest je bila tajna organizacija Aninog 60. rođendana.

"Pre dve godine, u septembru, organizovao mi je u najstrožoj tajnosti proslavu 60. rođendana", ispričala je pevačica. "Poznato je da ja ne volim da slavim svoje rođendane i smatram da je to za mlađe ljude, ali te okrugle, jubilarne, počela sam da obeležavam od 30. rođendana pa naovamo.

Iznenadio me, pozvao je sve moje prijatelje, vodio je računa o svakom detalju, ništa nije prepustio slučaju. Sve je perfektno organizovao i samo mi je rekao: „Hajde, obuci se lepo, idemo na jednu intimnu večeru, samo ti i ja“. Bilo je prelepo, veselili smo se do kasno u noć", podelila je Ana divno sećanje.

Kurir / Damir Dervišagić, ATA / Antonio Ahel Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić

 Izvor: Lepa&Srećna