Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NAJLEPŠE ČESTITKE ZA DAN ZALJUBLJENIH: Divne slike i nežne poruke kojima ćete izraziti ljubav

Poruke ljubavi najlepše se izražavaju očima, ali uz ove čestitke za Dan zaljubljenih, lako ćete premostiti svaku razdaljinu!

  Izvor: Foto: Shutterstock

Čarobno osećanje zaljubljenosti teško je opisati i verovatno je različito za svakog, a možda i različito svaki put. Ponekad nismo ni svesni da zaljubljenost počinje da nas omamljuje, ne znamo joj tačno početak i ne želimo joj - nikad - kraj, a u srcu se uvek razbukti želja da je osećanje obostrano i da će nam burne emocije biti uzvraćene.

Osećamo se kao da su se negde u nama otvorila tajna, skrivena vrata za koja i nismo znali da postoje i, sve radije, bežimo iza tih vrata, u svet zvukova i senki koje nam toliko znače.

U tom prostoru čuje se šum dragih koraka (niko drugi tako ne korača!) i oseća se poseban miris nežnosti (niko drugi tako ne miriše!), a u toj tajnoj sobi snalazimo se i u mraku jer tu borave srodne duše kojima je sve, baš sve, odnekud poznato.

Zaljubljenost i ljubav imaju toliko toga zajedničkog. Voleti znači i biti otvoren i spreman na davanje, i u zaljubljenosti i u ljubavi najlepše vidimo srcem a ne očima. Uz osobu koju volimo najlepše i najbrže rastemo.

Misli, reči i dela ljubavi su najdragoceniji pokloni koje možemo dati. Poruke ljubavi treba slati što češće, a praznik ljubavi je samo povod više!

Poklanjamo vam prelepe čestitke za Dan zaljubljenih a vi u GALERIJI slika odaberite najlepšu i pošaljite voljenima!

Izvor: Lepa & Srećna

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije