Čarobno osećanje zaljubljenosti teško je opisati i verovatno je različito za svakog, a možda i različito svaki put. Da li želite da je izrazite čestitkom za Dan zaljubljenih? Mi ćemo vam pomoći da ljubav pokažete!

Ponekad nismo ni svesni da zaljubljenost počinje da nas omamljuje, ne znamo joj tačno početak i ne želimo joj - nikad - kraj, a u srcu se uvek razbukti želja da je osećanje obostrano i da će nam burne emocije biti uzvraćene.

Osećamo se kao da su se negde u nama otvorila tajna, skrivena vrata za koja i nismo znali da postoje i, sve radije, bežimo iza tih vrata, u svet zvukova i senki koje nam toliko znače.

U tom prostoru čuje se šum dragih koraka (niko drugi tako ne korača!) i oseća se poseban miris nežnosti (niko drugi tako ne miriše!), a u toj tajnoj sobi snalazimo se i u mraku jer tu borave srodne duše kojima je sve, baš sve, odnekud poznato.

ljubavno pismo.jpg
Shutterstock  

Zaljubljenost i ljubav imaju toliko toga zajedničkog. Voleti znači i biti otvoren i spreman na davanje, i u zaljubljenosti i u ljubavi najlepše vidimo srcem a ne očima. Uz osobu koju volimo najlepše i najbrže rastemo.

Misli, reči i dela ljubavi su najdragoceniji pokloni koje možemo dati. Poruke ljubavi treba slati što češće, a praznik ljubavi je samo povod više!

Poklanjamo vam prelepe čestitke za Dan zaljubljenih a vi u GALERIJI slika odaberite najlepšu i pošaljite voljenima!

LepaiSrecna Poruke ljubavi najlepše se izražavaju očima, ali uz ove čestitke za Dan zaljubljenih, lako ćete premostiti svaku razdaljinu!

Tekst: Lepa&Srećna