Popularna pevačica Milica Pavlović danas može reći da je napravila lepu i uspešnu karijeru, bez skandala, krčeći sama sebi put do zvezda. Ponosna „lavica“, kako sebe naziva, bori se i dalje da tako ostane.

– Kada sam se pojavila u takmičenju "Zvezde Granda", najveća želja koja mi je bila, a koju sam ostvarila, jeste da uspem bez skandala. Da svaka vrata, ma koliko teška bila, otvaram sama, što i danas radim i da stanem iza svega. Ne verujem preterano u horoskop, već u ono gore i bolje sutra, kao i u dobre ljude. Ali ja imam to lavovsko u sebi. Borac sam, strastvena sam, i ne bih volela danas-sutra da izađe tekst: 'Dobila je publicitet zbog svog dečka ili supruga'. Ja bih bila nesrećna. Ne bih mogla mirno da spavam. Dečko ili suprug je samo šlag na tortu jednog dana. Moja podrška, neko ko će ići uz mene, ko može da se nosi sa ovakvom ženom. Retki su takvi i samo kada dođe onaj pravi, njega ću i predstaviti – rekla je.

Pevačica koja je naizgled oštra i na profesionalnoj distanci, je zapravo emotivna devojka i poput svakog, priželjkuje da voli i bude voljena. Ipak, priznaje da je jako posesisvna u svim odnosima, i partnerskim i prijateljskim.

– Jesam. Odvratno posesivna, moram da priznam. Našalila sam se na taj problem. Porodicu, prijatelje i sve drage ljude koji me okružuju, kada bih mogla da ih zaključam i da su samo moji, da im niko nikada ne priđe i da su njihove oči usmerene samo ka meni, ja bih to najviše želela - rekla je i dodala kako kontroliše tu osobinu.

– Kada me partner iznervira ili poludim zbog nečega što je uradio ili ja mislim da je uradio, ja iskreno poludim, ali ga moja hladnokrvnost ubije. Znam da se iskontrolišem. Ponosna sam lavica. Kažem: 'E, pa nećeš da mu daš na značaju, ne može ništa da primeti, okreni glavu i izbori se sama sa tim i razmisli dobro šta ćeš da radiš'. Ili ga precrtam ako je bilo nešto od toga istinito i prebolim za dva dana. Znala sam i neke svoje prijatelje da odstranim iz života. Nedelju dana me boli i posle toga kao da nikada nisu postojali – objasnila je Milica za "Blic".

Pevačica ove godine slavi jubilarni 30. rođendan i otkriva da li je pravo vreme da planira porodicu i da se ostvari u ulozi majke.

– Mislim da se to ne planira. To se oseti kada pravu osobu imate pored sebe s kojom poželite dete. Želim prelepu porodicu. U životu sam imala dvoje ljudi koji su bili 63 godine u braku. Da sebi rodim dete, to želim. Partner da, ako je vredan toga. Volela bih da imam dete i da mu pružim sve što sam ja naučila od svojih deke i bake. Nemam taj problem. Poznajem dosta devojaka koje nisu u braku, čak nisu više sa partnerom s kojim imaju dete i žive fenomenalno. Ništa im ne fali. Dete je upotpunilo njihov život. Mislim da je u 21. veku to okej –zaključila je Milica.

Izvor: Story