Karatistkinja Snežana Perić Pantić preminula je u 44. godini nakon šestogodišnje borbe s kancerom. Najveću podršku pružali su joj ćerka i suprug Đorđe Pantić, bivši golman. Njihova ljubav, koja je bila jaka kao stena, krunisana je brakom dan pred početak 2007. godine.

Zajedno su bili uvek u svemu, čak i kada su ih delile stotine kilometara razdaljine. Poslednjih sezona Đorđe radi kao trener u Saudijskoj Arabiji, a nedavno je podelio poslednji status koji je njegova supruga postavila na društvenim mrežama koji svedoči koliko je njihova ljubav jaka.

"Subotom ujutru imamo naše vreme. Što smo stariji, sve više ga cenimo i sve više uživamo u njemu. Ispričamo se kao ljudi, nasmejemo se, požalimo se jedno drugom, a nekad i ćutimo, jer se tokom nedelje od obaveza skoro i ne viđamo. Ne volim kad nije tu. Zvučim kao neka baba, ali valjda je sve to prirodno kad provedeš sa nekim 17 godina svega i svačega, lepog i manje lepog, 17 godina teških i sjajnih trenutaka, ali ljubav je uvek bila tu negde, ispred nas ili iza ćoška... Nekad smo je nakratko i proterivali, ali na kraju dana naučili smo da se, ipak, samo od ljubavi živi. Verujte mi na reč, znam o čemu pričam",  napisala je Snežana krajem septembra na Instagramu.

Jednom prilikom govorili su i o tome kako su se upoznali. Brzo su shvatili da su jedno za drugo i zajednički život su započeli veoma brzo.

 "Priznajem, imala sam nerealnu sliku o njemu. Išla sam nekoliko puta na Partizanove utakmice, divila se njegovim odbranama, a ni sanjala nisam da taj momak između stativa može jednog dana da bude moj voljeni. Razmenili smo posle upoznavanja nekoliko SMS poruka, čuli se nekoliko puta, ali sve je to bilo onako kako i inače ide kod mladih. Onda smo oboje uleteli u neke obaveze i nismo se čuli gotovo mesec dana. Sve dok mu nisam poslala poruku za rođendan",  ispričala je svojevremeno Snežana za "Politiku".

"Poruka me je iznenadila, a, sećam se, tada smo oboje bili na pripremama. Onda smo nastavili da se dopisujemo, posle priprema da se viđamo, ali sve je bilo na drugarskom nivou. Viđali smo se sve češće, a zajedno ostajali sve duže. Posle mesec dana počeli smo da živimo zajedno. Probudili smo se jednog jutra i shvatili da više ne želimo da se razdvajamo",  dodao je Đorđe.

Snežana i Đorđe imaju ćerku koja je nasledila sportske gene igra odbojku u Partizanu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna