Kada je Sanja Marinković u emisiju pozvala pevačicu Katarinu Živković, verovatno nije ni slutila kakav će biti epilog gostovanja. Pevačica je se na kraju emisije oglasila na Instagramu gde je navela da ju je uvredio postupak voditeljke, odnosno, to što je izbacila iz montaže njen odgovor na jedno pitanje.

Zbog toga joj je uputila zahtev za izvinjenje, a Sanja je s druge strane ispričala da nikavih problema nije bilo i da će Kaću ponovo zvati u emsiju jer je dobar sagovornik.

"Zbog čega da se izvinim? Nema ovde nikakvih problema, naši timovi su se čuli i sve je u redu. Kada sam se konsultovala sa produkcijom i montažerima, izbacili smo deo od 10. do 15. minuta jer su se preklopile dve izjave i nije bilo moguće dobiti čist rez. O tome svedoči i sirov materijal. Sem tehničkih momenata, druge namere nije bilo. Kaća je moj drag gost, daje pametne odgovore i dobar je sagovornik. Nemam crnu listu i opet ću je zvati u emisiju",  rekla je Sanja za "Alo" nakon svega što se dogogodilo. Ipak Kaća je ostala pri svom stavu i nema nameru da pređe preko onoga što se dogodilo.

"Da mogu da vratim vreme ponovo bih isto uradila. Na estradi sam više od jedne decenije i svojim poštenim, vrednim radom sam na mestu gde jesam. Najmanja što u emisiji očekuje od voditelja je poštovanje. Niko ne voli da bude javno vređan i omalovažavan. Imam ogromnu podršku ne samo svojih kolega i koleginica već i većine ljudi kojima je više preko glave njenog vređanja gostiju, uglavnom žena, i prevaziđenog koncepta emisije koji je vrlo često uvredljiv", rekla je za "Blic" Katarina Živković.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna