Porodica Ane Sević i Danijela Nedeljkovića uskoro će postati bogatija za još jednog člana. Samo sedam meseci nakon rođenja ćerke Sene, pevačica je saznala da je ponovo trudna i da će roditi dečaka, baš kao što su i priželjkivali.

Ani će ovo biti treće dete, budući da iz braka s bivšim suprugom Darkom Lazićem ima ćerku Lorenu, a u blaženom stanju potpuno uživa. Ne ustručava se ni u čemu, a kako je priznala, ne zanima je koliko ima kilograma od kada je saznala da je trudna.

"Iskrena da budem poslednji put sam se merila u junu prošle godine. Pre treće trudnoće. Imala sam 2 kilograma više nego što inače imama Ubrzo sam saznala da nam stiže treća beba i od tada sam vagu stavila na ingnore. Jednostavno me ne zanima, uživam u trudnoći, jedem šta mi se jede, dobro se osećam i time se ne opterećujem. Maksimalno sam aktivna", odgovorila je Ana na pitanje obožavalaca na Instagramu i otkrila kako se hrani u trudnoći.

"Nema pravila. Imala sam razne faze. Sada jedem ananas kao blesava, dugo me je držala faza palačinki sa kremom i višnjom. Imala sam fazu sa pomorandžama i pitom sa jabukama. Ako ne pojedem ono što mi se jede budem i dalje gladna", iskrena je bila Ana.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna