Slađa Trajković je uspešno operisana od karcinoma bubrega, ali je intervencija bila veoma duga i komplikovana.

Supruga popularnog pevača Đanija se, zasad, lepo oporavlja, a čitava porodica je potresena iznenadnim otkrićem njene maligne bolesti kao i težinom velike operacije kojoj je podvrgnuta.

"Sama operacija je trajala tri, četiri sata. Kompleksna i vrlo zahtevna operacija", ispričala je Slađa za Pink.rs. "Rez je veliki, morali su da mi - pored celog bubrega - odstrane i deo rebara kako bi došli do njega." Ona se sada oseća dobro i oporavlja se. Kaže da je inače veoma pozitivna i da dosad nije ni imala ovako ozbiljne zdravstvene probleme.

"Za bolest sam saznala sasvim slučajno. Otišla sam da snimim pluća, jer sam pušač, ali i zbog korone. Na tom snimku su se videle neke ciste na jetri i pankreasu, pa su me uputili na preglede celog abdomena. Otišla sam kod endokrinologa da mi pregledaju ceo abdomen. Na magnetnoj rezonanci video se tumor na bubregu. Na detaljnom kontrolnom pregledu videlo se da ima promena i da tumor raste, odmah su znali da je u pitanju zloćudni tumor i operacija je bila jedino rešenje."

 Za nju je saznanje da boluje od karcinoma bilo veliki udarac, ali je jednako teško bilo i saopštiti to porodici. "Đani je veliki emotivac i za druge, a tek za mene... Ali, tu ne možete da promenite sekiracijom ništa. Samo da se naoružate pozitivnom stavom i energijom", kaže Slađa.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna