Mogućnost da "zavire" u porodični život Ane Brnabić bila je za mnoge izuzetna - kako su se njena partnerka Milica i ona "podelile" po pitanju vaspitanja deteta, koje modne kreatore premijerka Srbije voli - sve su to pitanja na koje je ona odgovorila u emisiji Amidži šou na TV Pink.

"Milica je strožiji roditelj od mene", kaže Ana. "I to je dobro, neko mora da vodi računa o disciplini. Na primer, crtani se pušta samo uveče", objasnila je premijerka, koja se trudi da, kad je u mogućnosti, sedi sa sinom Igorom i gleda crtaće s njim.

Tako je, jednom prilikom, spomenula kao lik iz filma svira trubu, a trogodišnji dečak ju je ispravio - "to nije truba, to je horna". Naravno, ostala je "bez teksta", ali kaže da Igor inače veoma voli klasičnu muziku i već dobro poznaje sve muzičke instrumente. Među knjigama koje mu roditelji kupuju, a koje su namenjene njegovom uzrastu, ima i onih posvećenih muzici. To je verovatno i razlog što  lako razlikuje instrumente, a čak je i upitao Anu: "Kako si pomešala trubu i hornu?"

Ana i Milica često odlaze i na Hipodrom, jer mališan obožava konje. "To je divno mesto za porodice i svakom bih savetovala da ga obiđe", kazala je Brnabićka. Na jedno pitanje, Ana nije imala odgovor - koji su joj omiljeni modni kreatori.

"Meni Milica sve kupuje, ja ništa o tome ne znam", kazala je premijerka.

Izvor: Lepa&Srećna