Žena Radiše Trajkovića Đanija, Slađa je uspešno operisana ali, prema rečima sina, nije u prvi mah bila u stanju da daje izjave.

Prvi je o bolesti supruge govorio Đani u emisiji “Sceniranje” govorio je o Slađinoj bolesti. "Tačno je, prolazimo kroz težak period. Slađa je bila na rutinskoj kontroli i lekari su na snimku videli mrlju koja im je zaličila na tumor. To smo saznali krajem decembra.

Bili smo u Dubaiju malo da ne misli o tome. Zahvaljujući stručnim lekarima i brzom reakcijom sve je prošlo kako treba. Odstranili su joj tumor, operacija je trajala tri sata. Sada je u bolnici i oporavlja se. Moja supruga je hrabra, ali moram da vam priznam da mi nije svejedno", ispričao je on.

Prema Markovim rečima, Slađa je zamolila sina da se on javlja na telefon i pozive. I on je potvrdio da su za rak saznali slučajno. Kasnije tokom dana, ona je uspela da da izjavu za Pink pa je potvrdla da je bolje i da je presrećna što je kod kuće.

Tumor bubrega može dugo da bude prisutan bez ikakvih simptoma. Kada se jave, mogu biti prisustvo krvi u mokraći (obično vidljivo okom i bezbolno), bol u predelu bubrega, pojava tumorske mase u stomaku koja se može opipati i gubitak u telesnoj težini. Kod čak četvrtine pacijenata bolest otkriva tek kad se pojave metastaze.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna