Dijana Đoković prava je požrtvovana majka koja je na pravi put uspela da izvede tri sina, Novaka, Marka i Đorđa. Odgajila je velikog šampiona i s punim pravom može da se ponosi.

"Ja sam najponosnija majka na svetu. Ali ne samo Novaka već i Marka i Đorđa. Ne odvajam ih, iako je Nole najuspešniji. To su moja tri dragulja. Jako sam ponosna na sve što je uradio u karijeri, ali sam pre svega ponosna na to što je postao dobar čovek. On je dobar je otac, sin, muž. Mislim da sve što radi, ne bi mogao bolje", rekla je svojevremeno za "Blic" Dijana koja je najsrećnija kada je njena porodica na okupu.

Zato je bila posebno radosna za proslavu svog 58. rođendana - uz nju su bili sinovi i suprug Srđan koji je svojevremeno govorio o njenim žrtvama i odricanjima za porodicu.

"To što je ona sve istrpela sve ove godine, ma to je neverovatno! Pa i mene, težak sam. Ali i sve te okolnosti u kojima smo živeli, u kojima su deca odrastala. Čak 17 godina smo boravili po tuđim stanovima. Radila je, dojila je i čuvala Novakovu mlađu braću, i još nam slala novac da bismo igrali na turnirima", ispričao je svojevremeno Srđan koji je koji joj je dao i kršteno ime.

Naime, prilikom gostovanja u emisiji "Balkanskom ulicom" Dijana i Srđan Đoković prvi put su otvoreno govorili o sebi. Novakova mama je tada otkrila da se pre 30 godina krstila u crkvi i da je tada dobila i kršteno ime Milica.

Dijana je dodala da je to lepo ime, ali da ne želi da je iko tako zove u javnosti. Takođe, u privatnosti svog doma želi da ostane Dijana.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna