Život Dijane Djoković je neraskidivo povezan sa sportom, naravno, najviše zbog sina Novaka koji je najuspešniji teniser sveta po mnogim merilima.

Međutim, mnogi ne znaju da je i u porodici njene rođene sestre Sandre jedan pravi sportski as - trener Zoran Terzić. Sandra i Dijana se ne mogu često videti u javnosti zajedno, ali kadgod se pojave, upada u oči njihova velika sličnost.

U familiji, generalno, važi nepisano pravilo da se ne priča previše o ovim rodbinskim vezama, ali nedavni uspeh našeg velikog odbojkaškog trenera nije mogao da prećuti ni slavni Novak.

dijana djokovic i sestra sandra terzic
ATA / Antonio Ahel 

Tako je Zoranu čestitao veliko priznanje i izbor za najboljeg trenera Evrope i dvadeset godina rada biranim rečima. "Ti i ja imamo jedan privatan odnos za koji si me uslovio da ga ne spominjem. Zato ću ti se profesionalno obraćati i zahvaliti u ime svih sportista na inspiraciji koju nam daješ kroz svoj kvalitet u radu, požrtvovanost, posvećenost i veliku ljubav prema odbojci i sportu uopšte.

Jedan si od najuspešnijih trenera u Srbiji i regionu u istoriji i zaslužuješ svaku pohvalu. Puno te volim i pozdravljam, tečo moj dragi", rekao je Novak.

Dijana je, takođe, bila posvećena sportu u mladosti, dok je Sandra nastavila očevim stopama i postala farmaceut.

zoran terzic zena sandra
ATA / Antonio Ahel 

Izvor: Lepa&Srećna