Odnos između snaje i svekrve oduvek je bio tema interesovanja, a kad je reč o osobama poznatim u javnosti, ovo još više dolazi do izražaja.

To naročito važi za relaciju između Jelene Đoković i Novakove majke Dijane koja je više puta davala izjave kako se ne slaže sa nekim pristupima u vaspitanju dece ili načinu ishrane.

Srđan i Dijana Đoković, Jelena
Profimedia 

"I Nole i Jelena su strogi roditelji. Ume Novak i da popusti, ali oboje imaju principe koji moraju da se poštuju, i to uvažavam. Rekla bih im nekada: "Deco, nemojte tako", ali uvek ispoštujem njihove odluke. Sama sam kao roditelj bila dosta stroga, ali sada sam popustljiva. To i jeste uloga bake. Imamo više slobodnog vremena nego roditelji, pa uživamo u odrastanju unuka", ispričala je svojevremeno Dijana.

Takođe, Novakova majka naglašava da ne želi da se meša u život sina ali da je uvek tu da ga posavetuje.

Posebnu pažnju je privkala i njena izjava kako nije očekivala da će Novak oženiti Jelenu. Međutim, ono što mnogi kao da nisu hteli da naglase je da Dijana ovo vezuje za vreme kad su njih dvoje tek prevalili osamnaestu godinu. "Bilo je vremena za sve", napomenula je tada Dijana.

dijana djokovic srdjan 0064910621.jpg
Srđan i Dijana Đoković 

Prema njenim rečima, sa Jelenom dolazi do mimoilaženja, naročito po pitanju ishrane koju Novakova majka ne podržava. Da podsetimo, u kući slavnog tenisera nikada nema šećera, a kad žele da se zaslade, dolaze u obzir samo specijalno spremljeni slatkiši. Novak izbegava meso, mada nikad nije želeo da se deklariše kao vegetarijanac.

Izvor. Lepa&Srećna