Dijana Đoković je juče proslavila rođendan, a uprkos svim tegobnim događajima koje su zadesile Novaka i porodicu od početka godine, slavlje je bilo veoma veselo.

Uz nežnu čestitku koju je objavio Srđan Đoković, poručivši da je ona "najbolja mama na svetu", Dijanu su obradovali i raspevanom porodičnom večerom, što je otkrio i jedan snimak na Tviteru. Na njemu vidimo kako Novak sedi uz majku, a svi nasmejani pevaju "danas nam je divan dan". Novak je, čini se, bio najglasniji, a kao iznenađenje je stigla i torta sa vatrometom.

Australija i sve muke koje je doneo Australijan Open su već iza ove snažne mame Vodolije. Astrolozi kažu da su majke rođene u ovom znaku apsolutno najbolji prijatelji koje će njihova deca ikad u životu imati. Istovremeno, one su i najmudriji prijatelji! Vodolija je pravična i spremna da donese najbolju odluku čak i onda kad zna da to njoj ne prija baš najviše.

To je upravo ono što je Dijana učinila kad je uspela da se otrgne od sina prvenca kad je imao samo 12 godina. Naime,  Novak je bio još dete kad su ga roditelji poslali u inostranstvo, znajući da će tamo imati najbolju moguću obuku za budućnost i sport koji voli. Da je pravi pripadnik svog horoskopskog znaka, Noletova mama je dokazala je i boreći se tokom najtežih godina krize u Srbiji. Tada je podizala tri dečaka i vodila restoran, trudeći se deci omogući najbolje i najzdravije detinjstvo. Muž Srđan zna da kaže kako joj je i on bio "četvrto" dete.

I danas je Dijana ponosna na svoje sinove i spremna da se za njih bori. Tokom "agonije" u Australiji, javno je pružala podršku Novaku i tada pokazala i svoju emotivnu stranu, koju Vodolije u javnosti često kriju. Zato je rođendan bio prilika da pusti srcu na volju. Zavirite i vi na proslavu!

Twitter / vintageaddicted Uživanje uz sina Novaka i porodicu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna