Pevačica Jasna Milenković Jami oduvek je mamila poglede zbog besprekorno izvajanog tela. Za svoj izgled može da zahvali dobroj genetici, zdravim navikama ali i tome što se tokom srednje škole bavila gimnastikom. Zbog toga je, kako je jednom prilikom ispričala, doživljavala velike neprijatnosti.

"Do polaska u školu imala sam predivno odrastanje. Međutim, tada je počeo pakao jer sam pokazivala neverovatan talenat za gimnastiku. Tokom čitave osnovne škole doživljavala sam zbog toga psihičko i fizičko nasilje, pre svega od devojčica, koje su valjda bile ljubomorne na moje uspehe. Uništavale su mi torbe, krale trikoe i opremu za fizičko, razbijale ormarić. Znale su da mi, onog dana kad treba da vežbam, odvrnu šrafove na prečkama za razboj da bih pala. Takmičile su se koja će jače da me pogodi loptom kad smo igrali ‘između dve vatre‘,  ispričala je Jami kojoj je to bio najbolniji životni period.

"Teško sam sve to podnosila i nisam želela ni da pričam o tome, čak ni roditeljima, jer me je bilo stid što mi to rade. U isto vreme, cela škola je bila okićena mojim medaljama i diplomama. Đaci su mislili da sam zbog toga povlašćena, a ni nastavnici nisu imali baš previše razumevanja pošto sam često morala da odsustvujem sa časova, posebno uoči bitnih takmičenja. Bio mi je to vrlo ružan i neverovatno bolan period, najgori u životu. Svaka muka ostavi nekog traga, ova me je ojačala za život i naučila da je put ka uspehu trnovit. Zahvalna sam što sam to shvatila veoma mlada", ispričala je Jami jednom prilikom za "Gloriju" koja zahvaljujući ovom sportu ali i disciplini ima savršeno telo iako je ugasila 55 svećica na torti.

Naime, Jami trenutno uživa na letovanju odakle je podelila fotografije i pokazala zašto još uvek mami pažnju gde god da se pojavi. Šta više, osim dobrim izgledom, vlada i akrobatskim veštinama, pa se pohvalila kako radi "zvezdu".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna