Da je ledeni Beograd na kratko zamenila toplim Maldivima, Ceca Ražnatović nas je obavestila na Instagramu, na kome je osvanula serija fotografija s egzotičnog odmora. Pevačica je prvo pokazala u kakvom je raju smeštena, a onda u kupaćem kostimu i besprekornu liniju koju je postigla korigivanom ishranom i EMS vežbanjem.

Svi su primetili da njenog partnera Bogdana nema na fotografijama. Naime, on je ostao u Beogradu zbog poslovnih obaveza, a čini se da je imao još neke razloge.

Bogdan je na Instagramu čestitao rođendan majci Mirjani Kokić, uz fotografiju na kojoj joj društvo pravi unuka, njegova ćerka Iskra. Poruka za obe dame bila je dirljiva: "Jedna mi podarila život, druga mu dala smisao - srećan divan dan, mamita!“

Majka Cecinog dečka
Instagram/Printscreen/Bogdan Srejovic 

 Bogdan je ćerku dobio tokom braka s bivšom misicom Zoranom Tasovac koja je sada u vezi s pevačem Sašom Kovačevićem.

"Zorana i Bogdan su oduvek bili i ostali u odličnim odnosima. To ne komentarišem jer ne želim da ulazim u tuđi život. Meni je vrlo drago ako su on i Ceca zaljubljeni, a to je najlepša stvar koja se može dogoditi čoveku, pored dece",  istpričao je jednom prilikom Saša.

Ceca i Bogdan u emotivnoj vezi  su od kraja 2020. godine, a iako uživaju u ljubavi, nemaju venčanje u planu.

ATA / Antonio Ahel Ceca i Bogdan u emotivnoj vezi su od decembra 2020. godine

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna