Jubilarni rođendani obično su životne prekretnice - 30. ili 40. donose i različite vrste promena, ali i suočavanje s neminovnim starenjem. Kada je Nataša Bekvalac napunila 30, bila je srećna jer je smatrala da će joj doneti kompromis i toleranciju, ali tada je istakla da se boji starenja

"O da, bore su moji najveći neprijatelji i mrzim ih. Ali uhvatiću se ja u koštac sa svime što donosi starenje i neću se tako lako predati. Moj glavni saveznik biće različite kozmetičke stvarčice koje se svake godine sve više izmišljaju. Iskreno da vam kažem, konzumiraću ih u velikim količinama", ispričala je tada, a deceniju kasnije ona se u svojoj koži oseća odlično i nema problem da se nosi sa svojim godinama.

"Za pedesete još ne znam, ali mogu vam reći da su četrdesete odlične i da se ja nikad ne bih vraćala nazad",  rekla je Nataša odgovarajuću obožavaocima na pitanja na Instagramu, a onda istakla da uprkos svemu nije izgubila veru u ljubav.

"Ko kaže da u životu postoji samo jedna ljubav? Evo pogledaj mene! Svaka ljubav mi je stvarno bila prava… Dok je trajala! – kroz osmeh je zaključila pevačica.

Nataša se nije mnogo promenila tokom godina o čemu svedoče i fotografije:

ATA / Antonio Ahel Nataša Bekvalac

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna