Jelena Karleuša se obično trudila da suprugu Dušku Tošiću ulepša svaki rođendan. Za proslavu 36. rođendana priredila mu je žurku za pamćenje iako su tada bili u centru pažnje zbog njegove navodne afere s bivšom ženom pevača Predraga Jovanovića Blizanca, Anom Jovanović.

"Žao mi je što je Duško uvučen u mulj i blato i što se zbog bolesne mržnje prema meni pišu laži o njemu koji je uvek bio odan, porodičan čovek, pošten, bez mrlje. Ovog puta je odlučio da sve tuži. Dosta je bilo", rekla je tada Jelena, a iako se činilo da se situacija sredila nova godina donela je nove probleme. U njihovom domu dogodila se porodična drama na Božić - Duško je navodno ošamario Jelenu tokom porodičnog ručka, zbog čega je dobio zabranu prilaska od 30 dana.

Ove godine Jelenin poklon će izostati. Duško, sudeći po njegovim Instagram objavama, dan provodi uz podršku prijatelja, a Jelena je baš danas donela odluku da napusti Beograd. 

Jelena Karleuša i Duško Tošić
Instagram/Jelena Karleusa 

 Ona je objavila video snimak na kom se vidi da je na putu s prijateljem i menadžerom Zoranom Birtaševićem, ali nije otkrila kuda ide.

ATA / Antonio Ahel Jelena Karleuša i Duško Tošić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna