Severina često ističe koliko je vezana za majku Anu koja joj je najvažnija podrška kroz sve životne situacije. Za nju kaže da je okretna, lucidna, duhovita.

"Njen zagrljaj me napravio čovekom, njene ruke su mi usadile toplinu i nježnost, njeno srce hrabrost, njena podrška sigurnost… njen stav dostojanstvo. Mama je moje najsigurnije utočište", opisala je majku jednom prilikom.

O ocu kog je rano izgubila ne govori često, ali je jednom istakla da je upravo od njega nasledila i karakter i izgled. Pevačica je sada objavila očevu fotografiju iz mladosti i usledilo je mnogo komentara. Svi tvrde da je Severina ista otac - da je potpuno nasledila njegove crte lice.

Sever Vučković rodio se u Splitu, a imao trojicu braće koji su takođe dobili imena po stranama sveta: Jug, Istok, Zapad.

Dok je Severinin tata do smrti ostao Sever, prema rečima pevačice, njegova braća su promenila imena. Severina oca retko spominje, a nedavno je uz jedan video s koncerta, koji je održala po kiši, otkrila čime se on zapravo bavio.

"Rekli su mi moji iz osiguranja da nisam smjela dirat mikrofon, da me mogla struja ud'rit... Znala sam to, ali znala sam i da neće struja meni ništa. Otac mi je 30 godina radija u Elektrodalmaciji, valjda se to računa u Boga… Osim toga, kit, što me nije ubilo, snagu mi je ulilo. Probali su mene ubit i jači "volti" pa vidi kako sjajim. P.S. Šalim se. Ne pokušavajte ovo kod kuće... Ni na bini. Ni nigde. Opasno je", poručila je pevačica.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!