Kreatorka Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević opstaju godinama uprkos tome što im mnogi nisu prognozirali svetlu budućnost, ponajviše zbog razlike u godinama. Ipak, oni su uspeli da demantuju sve "neverne Tome" i uživaju u ljubavi. Tajna je u tome što jedno drugo u svemu podržavaju,a poslednjih dana su pred velikom odlukom.

"Veljko je uvek sa mnom i uvek me podržava, kao i ja njega. Ono što mogu da kažem je da se nas dvoje dopunjujemo. Kao što on meni traži savet, tako je i meni bitno njegovo mišljenje. Veljko radi jedan veliki film, tačnije dve stvari o kojima ne želim još detaljno da pričam, a vezano je za Njujork. I za njega i za mene. Razgovaramo, dogovaramo se, da li je odlazak u Njujork pametan korak", rekla je kreatorka koja nema nameru da se trajno preseli u Njujork.

"Volim Srbiju, volim svoju Avalu. Ako nisam pre petnaest godina ostala u Rimu gde sam mogla da imam sve i živim tamo, sigurno ne bih otišla u 73 godine u Njujork",  kaže za "Blic" kreatorka koja i inače zbog mlađe ćerke Milene često boravi u Njujorku, a posebno kako bi provodila viševremena s unukom Nikšom.

Izvor: Lepa&Srećna