Ceca Ražnatović je gotovo celog života pred budnim okom javnosti, pa ne čudi što i te kako dobro zna da balansira između stvari iz privatnog života koje želi da sakrije i koje rado deli s javnošću. Njen ljubavni život je godinama velika enigma. Veza s Bogdanom Srejovićem je bila veliko iznenađenje, s obzirom na to da pevačica emotivne partnere ne prestavlja širem auditorijumu. Ipak, što se nove ljubavi tiče, bila je jasna da i ona ima prava da se zaljubi.

"Sme Ceca da bude zaljubljena, što da ne? Ja ne volim da eksponiram svoj privatni život, to pripada meni i nije za šerovanje u javnost. Svako ima pravo na ljubav, izbor partnera, ali to ne treba da znači da ne treba da silazim sa naslovnih strana. Ja sam 21 godinu udovica i za te dve decenije nisam eksponirala emotivni život. Ali i drugim ljudima se ljubav i sve dešava, što ne bi i meni?", rekla je pevačica u jednom emisiji.

Ceca je naglasila da ne želi da se uda, a samo najbliži krug prijatelja znao je da Bogdan živi u njenoj vili na Dedinju.

"Ceca i Bogdan su mesecima živeli u njenoj vili. Dogovorili su se da o tome ne pričaju u javnosti, tako da su samo njihovi zajednički prijatelji znali da su se zajedno skućili", rekao je izvor za "Informer" i otkrio da je Bogdan nakon raskida iznajmio stan na Novom Beogradu.

 "Čim su raskinuli, Bogdan je spakovao stvari i iselio se iz Cecine kuće. Iznajmio je stan kod Arene, u blizini restorana u kojem radi", rekao je izvor.

Ceca i Bogdan su istakli da će nakon raskida ostati prijatelji celoga života, a hoće li to tako zaista i biti pokazaće vreme.

ATA / Antonio Ahel Ceca i Bogdan u emotivnoj vezi su od decembra 2020. godine

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna