Sudbina Novaka Đokovića u 2022. godini je tema koja zanima javnost, jer su mnoge države uvele veoma stroge propise kad je reč o sportskim događajima. 

Tako su i Španija i Francuska propisale obaveznu vakcinaciju za sve igrače na takmičenjima, pa se već smatra izvesnim da je, recimo, Rolan Garos nedostižan za Novaka u ovoj godini. Međutim, u emisiji Jutro na TV Prva, astrolog Bosiljka Veselinović je dala optimistične prognoze.

"Novak Đoković se neće vakcinisati protiv korona virusa, ali će igrati na turnirima ove godine jer će dobiti valjano lekarsko uverenje", rekla je uživo u programu. "Zvezde su najavljivale veliku krizu našeg tenisera u januaru, a imao je dobar aspekt 10. januara,  baš kad je oborena odluka da mu se oduzme viza. Međutim, dobro je što se vratio u zemlju jer je moglo da mu se desi nešto još mnogo gore", tvrdi astrolog. 

Prema njenim rečima, sada će se izvući iz svega i neće biti težih posledica. "On ima snažnu energiju, vezu sa energijom koju mnogi ne razumeju ali koja sve zanima", kaže Bosiljka. "Kako on to pobeđuje, odakle mu tolika mentalna snaga? Baš zato i jeste na meti."

Da podsetimo, ona je svojevremeno prognozirala i da će srpski teniser doživeti veliki pad na svetskoj rang listi, što se i ostvarilo. Sada savetuje Novaku da planira i povlačenje iz tenisa, jer je moguć loš razvoj kao i brojni gubici. 

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Izvor: Lepa&Srećna