Vojvotkinja Kejt ima besprekornu liniju, uprkos tome što je majka troje dece. Osim što je naklonjena sportu još od srednje škole i redovno vežba, supruga princa Vilijama vodi računa i o ishrani, a posebno o prvom obroku u danu. Svako jutro pije smuti, tačnije, kombinaciju kelja, alge spiruline, lišća zelenog čaja, spanaća, korijandera, zelene salate i borovnica.

Osim čaše vitamina, Kejt za doručak konzumira ovsenu kašu, za koju nutricionisti tvrde da je najbolji zdrav doručak jer sadrži visok nivo vlakana, proteina, minerala, kalcijuma, vitamina B. Ovas je odličan za probavni sistem, jača imunitet, smanjuje rizik od kardiovaskularnih bolesti, reguliše holesterol i nivo šećera u krvi.

Kejt se pridržava i fitnes rutine a jedna vežba je najzaslužnija što nosi XS veličinu. Naime, Kejt Midlon redovno radi "plank", odnosno izdržaj, moćnu vežbu koja angažuje, ne samo stomačne, već i mišiće celog tela. Dovoljno je da ovoj veži posvetite samo pet minuta na dan i bićete iznenađeni rezultatima. Pokreta nema, zato je najvažnije pravilno držati telo. Na taj način jačaju se mišići leđa i trupa, ali i noge, ruke i grudi.

Profimedia Besprekorna modna kombinacija: crvena bluza i suknja, "kamel" cipele i tašna!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna