Baš kao i svaki drugi muž i žena koji su zajedno gotovo 20 godina jedno drugo izluđuju navikama kojih ne planiraju da se reše.

Tek sada se pojavio podatak iz 2018. godine kada su vojvoda i vojvotkinja od Kembridža bili na Kipru i kada je princ Vilijam primetio nešto na sofi u zajedničkoj prostoriji. Nakon što je uvideo da je neko ostavio hranu na sedištu iz iskustva je rekao i našalio se sa timom: "Sklonite picu sa sofe!" Ne dopuštajući mu da se izvuče sa bezobraznim komentarom, Kejt je potom razotkrila svog muža da radi potpuno istu stvar kod kuće. Pred svima je rekla: "Ti si noćna mora sa tim!"

Očigledno je da princ Vilijam baš kao i većina drugih voli da jede picu zavaljen u fotelju ispred televizora što Kejt dovodi do ludila. Ranije su pričali da pored standardne britanske kuhinje mnogo vole da jedu kari, ali i italijanske specijalitete koji su im stalno na meniju.

Profimedia Iako su zajedno skoro dve decenije nju i dalje izludjuje njegovo ponašanje.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna