Kejt Midlton bi odavno završila na dnu svetske modne liste da ne primenjuje važno pravilo - uvek je spremna da se menja, ali traži odeću koja najbolje odražava njen stil.

Upravo takav izbor pokazuje i njeno novo modno izdanje, u poseti muzeju jedne dobrotvorne ustanove u Londonu, gde se pojavila u pratnji supruga, princa Vilijama. Kombinacija stavlja akcenat na kaput u zanimljivoj nijansi plave boje, dovoljno svetloj da bude zapažena, ali ne i previše jarkoj da "bode oči". 

Kroj je ravan, reveri izduženi a kopčanje dvoredno, baš poput modela kakve ćete lako sada pronaći kod nas na rasprodajama. Kejt je pokazala kako da delujete mlađe - otrgnite se od ideje da kupujete crne, sive i slične "mračne" kapute. Ako već danima merkate "taj ludi zeleni kaput", sad je vreme da ga kupite, ma šta vaša okolina trenutno mislila o tome. 

Primenom svetlijih boja u garderobi možete da, s lakoćom, osvežite svoj izgled. Takođe, odaberite trendi detalje koji pokazuju da pratite modu čuvajući svoj stil. Štep po sredini nogavica, karakterističan za helanke ili trenerke, kod Kejt ćete videti na "zvoncarama" u teget boji, a nije odolela ni rolki sa izrezom na rukavima. Jednom rečju - "ikona" mode za svaki dan!

Profimedia Plavi kaput Kejt Midlton je prava modna inspiracija!

Izvor: Lepa&Srećna