Pandemija korona virusa uticala je na mnoge profesije, a možda su najviše na udaru muzičari i glumci. Aleksandar Radojičić ne krije da je zbog finansijski problema bio primoran da radi i druge stvari osim glume, najpre zbog ćerke.

"Nemam taj luksuz da razmišljam samo gluma ili ništa pa da li ću ja imati da jedem ili ne, jer ja ipak imam i dete. Shvatio sam da moram da se bavim još nekim stvarima i da se pokrenem. Čak i kada ima posla, shvatam da uvek moram da imam i plan B", rekao je glumac koji je često imao nesigurnosti.

"Da, dosta puta se to desilo. Da li će sve ispasti kako treba ne znate do samog kraja, ali da sam bio nesiguran i da sam razmišljao, da. Samouvereno ulazim u svaki projekat, ali prosto preispitujem se do premijere pa čak i nakon, da li sam dobro razumeo ili može li to i drugačije. Pozorište zato i jeste posebno, jer može da se menja. Kako sazrevate, otvara vam se neka nova fioka u glavi, otvara vam se da neka uloga koju igrate već nekoliko godina prosto niste je gledali iz tog ugla i onda možete malo i da korigujete", rekao je za "Blic" glumac koji uspeva da uskladi poslovne obaveze s privatnim.

Aleksandru je devetogodišnja ćerka Aja životni pokretač. Rano je postao otac a ljubav prema detetu je, kako kaže, najlepši osećaj koji je iskusio.

"Roditeljstvo je najlepše i najteže zanimanje na svetu. Prvo, zbog odgovornosti, jer treba se privići na činjenicu da više niste centar sveta, a drugo jer znate zašto to radite. Ljubav koju osećate prema detetu i koju dobijate od njega nešto je što nikada pre nisam doživeo. Ne postoji ništa lepše, iako je odgovornost ogromna, pogotovo ako ste javna ličnost. U svakom trenutku treba biti svestan da će sve što radiš jednog dana uticati na tvoje dete", rekao je nedavno za Hello" glumac koji tvrdi da je odnos između oca i ćerke poseban.

"Važno mi je bilo da dete bude živo i zdravo, ali otkad imam Aju, znam da je ne bih menjao ni za pet sinova. Odnos između oca i ćerke je poseban - ona je moja najveća snaga, ali i slabost. Čini mi se da su sinovi vezani za mamu i treba im više pažnje i brige, dok su ćerke privrženije porodici, umeju da uzvrate ljubav. Svakako, voleo bih da imam još dece, nebitno kog pola", rekao je Radojičić.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna