Različita su mišljenja kada je nastavk serije “Seks i grad” u pitanju čini se da se publika podelila u fanove i one koji su duboko razočarani. Ipak, svi se slažu da sa nestrpljenjem čekaju svaku novu epizodu zbog mode koja je savršena. 

Prelepa afroamerička glumica Nikol Ari Parker došla je kao zamena za Kim Katral, a tumači ulogu Lise Tod Vekseli, humanitarke i rediteljke dokumentaraca, čiji modni stil ostavlja bez daha.

Većina modnih kritičara tvrdi da je u seriji "I tek tako..." Lisin stil, iako je ona sekundardni lik, zapravo najupečatljiviji, te da je zasenio i samu Keri Bredšo. Ona u većini modnih kombinacija kao asesoar nosi nakit naše poznate dizajnerke Ane Srdić.

"Budite hrabri, budite drugačiji. Ponosna sam što sam deo serije "Seks i grad". Nikol Parker nosi moju ogrlicu", napisala je Ana na Instagramu i podelila nekoliko fotografija na kojima se vide njeni komadi nakita u seriji.

Inače, Ana živi u Južnoafričkoj Republici, po obrazovanju je antropolog i dizajner, a etnologiju je završila u Beogradu. Dizajn nakita izučavala je na Tajlandu.

“Suprug i ja smo na bračno putovanje otišli u Keniju, gde sam se zaljubila u Afriku. Prilikom jednog boravka u Zimbabveu dobili smo ponudu za posao, ali ja sam oduvek osećala da je Južna Afrika zemlja gde treba da odem. Kada smo krajem osamdesetih tamo proveli odmor, znala sam da tu pripadam. Čim smo sleteli na aerodrom u Johanesburgu, bila sam sigurna da ću u tom gradu ostati i živeti. Tu nam se rodila kćerka Lara. Čovek se na nekom prostoru jednostavno pronađe. Počela sam da radim kao antropolog, ali sam uporedo bila i u modi. Nakon što sam shvatila koliko su brojne vladine i nevladine organizacije politizovane, odlučila sam da osnujem svoju i da radim ono što zaista volim. Tako sam godinu provela na severu Tajlanda i od plemena Vajt Karen naučila posebnu tehniku izrade srebrnog nakita, pa sam okupila njihove žene da radimo zajedno”, rekla je jednom u intervjuu za Gloriju Ana Srdić koja tri decenije radi i živi na Crnom kontinentu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna