Zahvaljujući seriji "Seks i grad" postala je ikona stila. Modne kombinacije koje je nosila kao lik Keri Bredšo postale su legendarne, iako se čini da bi se malo ko od "običnih" žena usudio da ponese tako nešto. Kerine kombinacije činila je efektna garderoba i upečatljivi detalji, tako su da deo svakog njenog stajlinga kaiševi, rajfovi, torbice, ešarpe, kravate....

Stilistkinja i kostimografkinja Patriša Fild, u prvoj sezoni serije koja je emitovana do 2004. godine, stajlinge je omišljavala bržljivo na osnovu onoga što Keri doživljava u određenoj epizodi.

Fanovi su ipak bili razočarani kada su videli kako sada izgleda trio sa Menhetna koji čine Keri, Miranda i Šarlot. Kako je neko napisao na Instagramu "previše botoksa i premalo stila“, čini se da ove komentare čitaju i stilisti serije, pa su se oko novog izdanja Keri svojski potrudili.

Profimedia Sara Džesika Parker na setu serije Seks i Grad

Sara je obukla lagano odelo zagasito zelene boje, braon košulju s belim tufnicama i crvenu kravatu. Ceo stajling je upotpunila ljubičastim sakooom i cipelama koje su sa detaljima od tila izgledale savršeno. 

Izvor: Lepa&Srećna