Nenad Pagonis i njegova nevenčana supruga, glumica i pevačica Maja Brukner, odlučili su da se 2019. godine raziđu. Tokom devet godina zajedničkog života dobili su dvoje dece, ćerku Tesu i sina Vladimirosa, ali razmirice nisu uspeli da prebrode. Kik-bokser nije skrivao koliko mu je razvod teško pao.

"Na kraju smo se Maja i ja razveli, jednostavno nismo mogli dalje, a to je takođe bio veliki udarac za mene. Odjednom se nađem u praznoj kući, a uvek sam bio porodičan čovek. Plakao sam često, ali sam sada naučio najvredniju lekciju. A to je da prihvatim šta mi život donosi. Shvatio sam da život tek ima neke planove za mene.", rekao je u emisiji “Preživeli” sportista koji je priznao da je njihov odnos bio veoma turbulentan. Nenadova poslednja objava na društvenim mrežema bacila je sumnju da je sa suprugom ostao u dobrim odnosima.

"Ja mislim da je ovaj svet je počeo da se raspada onog trenutka kada su ubedili ženu da je OK da ŽIVI za svog poslodavca a ne za svoju decu, muža i porodicu! Naravno da su posle krivicu preuzeli i muškarci koji se nisu snašli sa "jakim" ženama i postali bezvredni. Deca su, umesto kući da uče uz majčinsku ljubav, prepuštena ustanovama u kojima ljudi koji bi tebalo ih nauče nešto rade za mizerne pare, tako da ih (uz časne izuzetke) baš briga koliko je dete i šta je naučilo, i to gradivo koje će 90 % biti nepotrebno u životu", napisao je bokser i dodao:

"Nedostatak majke u prvim godinama života zbog njenih poslovnih obaveza često zamenjuje televizor ili mobilni, na kom nema nijedan kvalitetan kulturno-obrazovni program za decu, nego samo kič šund što dovodi do lobotomije. Snaga i napredak jednog naroda zavisi od njegove kulture i obrazovanja. Našoj deci zbog nedostatka prvenstveno majki a onda i očeva kulturu i obrazovanje diktiraju televizije. Neka se ne uvrede ljute feministkinje samo razmišljam naglas", zaključio je on a mnogi su pomislili da je ove reči Nenad uputio Maji.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna