Aki Rahimovski preminuo je u 67. godini, a vest o njegovoj smri objavljena je na zvaničnim stranicama "Parnog valjka". 

"Za malo nježnosti, na sve ću pristati, za malo nježnosti, da mogu zaspati Dragi prijatelji, s neopisivom tugom u srcu vam javljamo da je danas, 22.1.2022. zauvek zaspao Aki Rahimovski", navodi se na stranici.

Menadžer legendarnog pevača Damir Osredečki rekao je da mu je pozlilo jutros, nakon čega je hospitalizovan, i istakao da još uvek ne znaju uzrok smrti.

"Pozlilo mu je danas ujutro, završio je u bolnici u Novom Mestu. Prije sat vremena su mi javili da je preminuo, ne znamo još uzrok smrti", rekao je Osredečki za hrvatske medije.

Aleksandar Aki Rahimovski rođen je 5. juna 1955. u Nišu, ali se ubrzo sa porodicom preselio u Skoplje.  Ljubav prema muzici nasledio je od oca koji je bio profesor, a sa sedam godina je krenuo u muzičku školu, odsek klavir i pevanje. U tinjedžerskom dobu bio je u mnogim bendovma,a od  1975. godine od osnivanja je bio član "Parnog valjka".

ATA / Antonio Ahel Aki Rahimovski preminuo

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna