Nekadašnja Mis sveta i glumica Prijanka Čopra i muzičar Nik Džonas u braku su od 2018. godine, a zbog velike razlike u godinama - ona je deceniju starija - često su bili na meti negativnih komentara, a čak se moglo pročitati da izgledaju kao majka i sin.

'Ljudi su bili grozni prema nama i još uvek su. Neverovatno mi je da nikoga nije briga kada je muškarac stariji - šta više, to se svima sviđa", rekla je nedavno Prijanka. 

Govorilo se da je par u krizi jer Prijanka, navodno, želi samo da izlazi i zabavlja se, dok je Nik žudio za porodičnim životom. 

Zbog glasina o razvodu oglasila se i majka lepe Indijke , koja je apelovala na ljude da "ne šire glasine koje nisu istinite". Međutim, par ne samo da se nije razveo već su dobili prinovu.

"Presrećni smo što možemo da potvrdimo da smo dobili dete preko surogat majke. Molimo za privatnost tokom ovog specijalnog vremena u kom želimo da se posvetimo porodici," napisala je Čopra na Instagramu,a čestika su pristigle sa svih strana.

Profimedia Prijanka Čopra i Nik Džonas u braku su od 2018. godine

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna