Otkako se Anđelka Prpić 2020. godine razvela, nakon gotovo decenije braka, novog partnera nije predstavljala javnosti, a i na samu temu emotivnog života retko je govorila.  Zato je fotografija koju je objavila na Instagramu, a na kojoj je Marko Janketić ljubi u čelo uz komentar "Nikom se niko nije desio slučajno", izazvala mnogo pažnje i probudila sumnju da su glumci otpočeli romansu. Marko je sada otkrio istinu o prirodni njihovog odnosa.

"Istina je da ne mogu da se opustim kako bih hteo. Moram da vodim računa kako se ponašam, jer se sve posmatra. Nedavno su me na premijeri jednog filma uslikali kako u glavu ljubim Anđelku Prpić. Odmah su počeli da se pitaju da li je reč o novoj ljubavi, a ne znaju da smo Anđelka i ja klasići i da je volim kao sestru", rekao je za "Story" glumac.

Anđelka razvod nije doživela tragično, i na brak koji je ostavila iza sebe gleda kao na deo života kog ne želi da se odrekne. 

"Mene umiruje i čini me bezbrižnom to što smo Dario i ja zadržali dobre odnose, ja održavam kontakte s njegovim tatom i sestrom, on sa mojim roditeljima i bratom. Mi više nismo ljubavni par, ali smo roditelji i prijatelji, i to ćemo biti zauvek. Nadam se da ćemo biti sve bolji u tim drugim ulogama. Naš osmoipogodišnji sin Jakša srećan je što ima živog, zdravog i za njega veoma zainteresovanog oca. Tu se ništa nije promenilo i to je najvažnije", rekla je glumica koja je nedavno za Super TV otkrila da je u teškim životnim momentima potražila pomoć psihoterapeuta.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna