Šon Pen je četvorogodišnju vezu sa tri decenije mlađom  Lejlom Džordž ozvaničio tajnim venčanjem u julu 2020. godine. Mnogi im nisu predviđali svetlu bućnost zbog velike razlike u godinama, ali činilo se da ta razlika njima ne predstavlja nikakav problem.

I dok su svi mislili da im cvetaju ruže, stigla je vest da je 29-godišnja australijska glumica podnela zahtev za razvod. Razlozi za tu odluku još uvek nisu poznati javnosti.

Ovo je slavnom glumcu treći brak: bio je oženjen Madonon i glumicom Robin Rajt, a jedno vreme je bio u emotivnoj vezi sa Šarliz Teron.

Kraljica popa i Šon Pen venčali su se venčali 1985. godine, a Madona je jednom rekla da takvu privlačnost nikada u životu, ni pre ni posle, nije osetila. Ipak, njihov brak bio je buran jer je glumac imao nasilne ispade. Razveli su se 1989. godine, a Madona je izjavila da ju je glumac gotovo uništio svojim alkoholisanjem i nepredvidljivim raspoloženjima

"Poslednji put bio je na mom koncertu pre 30 godina kada sam bila u "Medison Skver Gardenu". Bio je vrlo ljut jer sam obukla izazovni kostim. Ne lažem", ispričala je Madona, o svom bivšem suprugu Šon Penu, svojevremeno u Bruklinu.

Izvor: Lepa&Srećna