O ukusima ne vredi raspravljati, ali kada su javne ličnosti u pitanju svako misli da ima pravo da da svoj sud. Koliko to ume da bude bolno, na svojoj koži je iskusila nekašnja Mis sveta, glumica Prijanka Čopra.

Iako ona bez ustezanja pokazuje telo koje danas kada ima punih 39 godina, nije savršeno po nametnutim standarima koji promovišu mršavost, i nju kao i druge pogađaju komentari koje pročita na račun svog izgleda.

"Moje telo je počelo da se menja, kada sam ušla u tridesete. Prošla sam kroz veliku ličnu borbu jer sam na Internetu dobijala brojne uvrede : ‘Izgledaš drugačije‘, ‘Stariš‘ i još puno sličnih stvari. To mi je napravilo nered u glavi", objasnila je ova 39-godišnjakinja i dodala da je to posledica nametnutih standarda lepote. 

Bivša misica 2018. godine udala se za deceniju mlađeg muzičara Nika Džonasa. Zbog velike razlike u godinama često su bili meta negativnih komentara, a čak se moglo pročitati da izgledaju kao majka i sin.  

Profimedia Prijanka Čopra i Nik Džonas u braku su od 2018. godine

'Ljudi su bili grozni prema nama i još uvek su. Neverovatno mi je da nikoga nije briga kada je muškarac stariji - šta više, to se svima sviđa", rekla je nedavno Prijanka.

Izvor: Lepa&Srećna