Darko Lazić i njegova partnerka Barbara Bobak rešili su, uprkos svemu, da ozvaniče svoju ljubav. Tokom zajedničkog putovanja u Ameriku Darko je verio svoju izabranicu jer se, kako kaže, vole, a svadba i deca su samo nastavak njihove ljubavi. Barbara veridbom nije bila iznenađena, a kako nije romantična niti žudi za pažnjom, priželjkivala je intimnu prosidbu.

"Naravno da sam očekivala, šta sam se useljavala onda. Nisam reagovala, nije bilo grandoizno jer ja to ne volim. Ja sam samo molila Boga da ne bude neko klečanje i neke gluposti, očekivala sam ali se nisam iznenadila", rekla je Barbara za Grand online,a Darko je rekao da je najvažnije da se jedno drugom dopadaju, ostalo nije bitno.

"Ja živim sa njom, ja je ženim, ja sa njom ležem i budim se, meni se dopada najviše na svetu i ćao. Šta ima ja kome da polažem račune? Meni je bitno da se meni najviše sviđa i to je to", rekao je pevač i otkrio da je svadba planirana za jun i da će biti 800 zvanica. Nemaju dilemu ni kada je u pitanju pevačica koja će im ulepšati ovo veselje koje će trajati čak dva dana.

"Ja bez Vendi neću da pravim svadbu, već smo je zvali. Ona je veliki prijatelj, čovek i duša. Jedna jako inteligentna osoba koju cenim i poštujem. Svadba će biti u junu, ako Bog da. Prvi dan će biti sala, kulturica, a drugi dan šator", rekao je Darko.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna