Starogradska zima traje do 23. januara, imate još malo vremena da posetite Park vojvode Vuka i stvorite uspomene koje ćete dugo pamtiti.

Topličin venac ove zime važi za mesto na kom je zagarantovan dobar provod za sve generacije, pa tako u istom stilu nastavljamo i ovog vikenda. Petak je uvertira za sjajan vikend kada je na programu predstava za odrasle, ali i druženje mališana s Diznijevim junacima. Vikend će proći u prepoznatljivom maniru - na programu su predstave za mališane, druženje s omiljenim crtanim junacima, kreativni sadržaj za sve generacije i kvalitetna muzika za koji se pobrinuo Naxi radio.

U subotu 22. januara u Muzeju primenjenih umetnosti održaće se vajarska radionica za decu, zatim predstava “Priča o Ivici i Marici” u Parku vojvode Vuka, kao i druženje s Pepeljugom, Spajdermenom i ostalim junacima. Ljubitelji žurki imaće priliku da se zagreju na zimskom šanku uz sjajne hitove, dok je u nedelju 23. januara na programu kreativna radionica Suzane Perić, a potom i muzička radionica "Čarobna frula" u Muzeju primenjenih umetnosti. Posetioci Topličinog venca imaće priliku da od 11 sati uživaju uz Rock&Roll hitove, dok će se od 13 časova mališani zabavljati uz zabavni program.

Broj mesta učesnika u svim radionicama ograničen, te je za dolazak u Muzej primenjenih umetnosti potrebna prijava, a sve dodatne informacije možete potražiti na sajtu GO Stari grad kao i na zvaničnoj Instagram stranici Starogradske zime.

Iskorisitite proliku da probate i uživate u nekim od specijaliteta najboljih beogradskih restorana u gastro kućicama, a tu je i zimski šank da vas ugreje omiljenim pićima i najlepšim muzičkim hitovima u ovim hladnim danima, od 15 do 22h, i vikendom od 11 do 23h.

Program "Starogradska zima" organizuje Gradska opština Stari grad, Grad Beograd, Beokom servis, a medijski partneri su Mondo i Adria Media magazini.

Partneri projekta Starogradska zima su Coca - Cola, Heineken, Telekom Srbija, Huawei, Skijališta Srbija, Mondelez i Frikom.

Sve novosti na dnevnom nivou možete pratiti na Instagram stranici Starogradska zima.

Promo Starogradska zima