Emina Jahović je u februaru 2018. godine saopštila javnosti da se razvodi, a u junu se zvanično rastala od supruga Mustafe Sandala, bogatog turskog pevača i producenta. Svi se pitaju kako je bilo kada je Sandal saznao da je pevačica u vezi sa multimilionerom Sadetinom Saranom.

Pre više od dva meseca pevačica je uplovila u tajnu vezu sa turskim multimilionerom Sadetinom Saranom, a koju su otkrili turski mediji. Ljubavni život ovog milijardera je uvek pod budnim okom javnosti, zbog čega se sada sumnja da njegova romansa sa Eminom traje mnogo duže. Da stvar bude gora, njih dvoje je upoznao pevačicin bivši suprug, koji je na različitim poljima sarađivao sa Saranom.

Ipak, ono što je turskim medijima fokus, a i porodičnim prijateljima Emine i Mustafe, jeste činjenica da se pevačica ponovo obrela u zagrljaju bogataša.

PROČITAJTE JOŠ: DA LI JE OVA FOTOGRAFIJA DOKAZ DA JE EMINA JAHOVIĆ NAŠLA NOVU LJUBAV: turski milioner objavio fotografiju o kojoj svi pričaju a njegov komentar je sve šokirao

- Kada je Mustafa saznao sa Emininu vezu sa Saranom, koji je poznat po avanturama sa javnim ličnostima, potpuno je poludeo. Ne zbog toga što se ona zaljubila, već zato što ih je on upoznao i tačno zna da su na nekoliko događaja bili zajedno. Zbog toga je posumnjao da su bili zajedno još dok su on i Emina bili u braku - pišu turski mediji, i otkrivaju:

- Čim je saznao ko je dečko njegove bivše, on je pozvao Emininog brata i rekao mu da će je razbaštiniti ukoliko se ispostavi da ga je varala. Mustafa je pevačici ostavio kuću u Istanbulu i za sinove plaća ogromnu alimentaciju, ali sada razmšlja da tu odluku preinači. On i Mirsad sastali su se u Zorlu centru u Istanbulu, gde je Eminin brat došao. Tu je bio i Mustafin advokat, a ljudi koji su sedeli u blizini mogli su čuti Sandala kako viče: “Uzeću joj kuću i alimentaciju smanjiti ukoliko je tačno da su bili zajedno dok je bila u braku.”

Kliknite OVDE da pročitate nastavak teksta i da vidite sliku zbog koje svi misle da je Emina u vezi sa turskim milionerom!

PageBreak

Inače, Sadetin je 18 godina stariji od Emine, koju je očigledno očarao šarmom, duhovitošću, svojom materijalnom, ali i uticajnom moći, kao i odličnim fizičkim izgledom jer u 55. godini izgleda vrlo negovano i u zavidnoj je fizičkoj formi. Njegovo bogatstvo se procenjuje u milijardama, dok su ga mediji nedavno uslikali sa satom na ruci koji vredi 35.000 evra, a za koji je rekao da ga je dobio na poklon. Njegova kompanija, između ostalog, poseduje medijske kuće i muzičke produkcije kao što su Stansport TV, Radio sport, Radio mjuzik, Šoutajm i mnoge druge. Upravo u sektoru muzičke produkcije je sarađivao sa Mustafom.

PROČITAJTE JOŠ: DA LI JE OVO NOVA LJUBAV MUSTAFE SANDALA: osveta Emini Jahović ili čista laž radi marketinga?

Iako turski mediji pišu da su Emina i Sadetin skoro svaki vikend zajedno, na nekoj planini ili moru, niko ih nije uslikao zajedno jer zbog porodica kriju vezu. Bivši menadžer Fenerbahčea, a danas predsednik Saran holdinga, pre Emine poznavao je i njenog brata Mirsada Jahovića, koji je gradio košarkašku karijeru u Turskoj. Pevačica, kako se priča, iz više razloga ćuti o vezi sa Saranom.

- Jedan je jer je to njegova želja iako mu imponuje imidž zavodnika, on zbog ćerke koju ima iz prvog braka vodi računa da ne priznaje javno svoje veze i avanture. Druga je zato što bi ostala bez bogatstva koje joj je Mustafa ostavio, ali i zbog svojih najmilijih: majke, sestre i brata, koji su smatrali da je trebalo da sačuva brak sa Sandalom jer su ga prihvatili za zeta.

Tekst: A. Popović 

Izvor: Blic