Mustafa Sandal, bivši muž naše pevačice Emine Jahović, novom objavom na instagramu opet je uzburkao turske medije, svoje obožavaoce  ali i širu javnost, piše Lepa & Srećna.

Naime, pre nekoliko dana nestašni Musti, kako ga u Trskoj zovu od milja, objavio je na društvenim mrežama fotografiju na kojoj je u nežnoj pozi s tajanstvenom damom kojoj se vidi „samo frtalj lica“, kako to reče voditeljka Edže Erken (da, baš ona koju je Emina već tužila). Slika je izazvala more komentara pa ju je Mustafa posle izvesnog vremena izbrisao.

No, lavina se već pokrenula. Deo javnosti je srećan što je njihov idol konačno nastavio dalje posle kraha desetogodišnjeg braka sa lepom pevačicom.

PROČITAJTE JOŠ: DA LI JE OVA FOTOGRAFIJA DOKAZ DA JE EMINA JAHOVIĆ NAŠLA NOVU LJUBAV: turski milioner objavio fotografiju o kojoj svi pričaju a njegov komentar je sve šokirao

Drugi pak misle da Mustafa razlaz  još nije preboleo, naprotiv! Oni njegovu objavu smatraju  kontraudarom na objavu Sadetina Sarana, biznismena za kojeg mediji tvrde da je u vezi sa Eminom Jahović, a jedan od dokaza je i to što su Emina i Sadetin ovih dana počeli da se prate na društvenim mrežama.

Da podsetimo: Sadetin je na instagramu objavio fotografiju na kojoj ga ljubi neka mlada žena čije se lice ne vidi (a mnogo liči na Eminu), tvrdeći da je reč o njegovoj kćerki. I on je fotku izbrisao već sledećeg dana. 

PROČITAJTE JOŠ: INTERNET JE U ŠOKU - DA LI SU SE EMINA I MUSTAFA POMIRILI: pevačica se vratila u porodičnu kuću u Istanbul, a ova slika sve otkriva (FOTO)

Treći su grozničavo počeli da tragaju za identitetom tajanstvene dame pa su nakon silnih analiza i upoređivanja zaključili da je reč o prelepoj glumici i manekenki Džeren Hindistan (29).

POGLEDAJTE SLIKU LEPE DŽEREN NA SLEDEĆOJ STRANICI!

PageBreak

Ali Džeren ne želi da daje izjave novinarima pa joj je telefon ovih dana isključen, no zato s druge strane na svom instagramu objavlje sve što je u vezi s burom koju je Mustafa inicirao. Lepa menekenka, koju smo gledali ka Ahsen hatun u „Sulejmanu Veličanstvenom“, robinju kojoj je Hurem dodelila zadatak da zavede i diskredituje Lutfi-pašu, i inače poslednje dve-tri godine  privlači pažnju zbog problema u privatnom životu.

;

Slavu je stekla kao partnerka Buraka Ozčivita (pre nego što je postao Bali-beg) u seriji Očevina, ali joj ona izgleda nije donela sreću.

PROČITAJTE JOŠ: MILIONI ŠOKIRANI NA INSTAGRAMU! SLAVNI TURSKI PAR OBJAVLJUJE SLIKE SA LETOVANJA: nećete verovati šta rade prelepa turska glumica i njen muž na kraju dana (FOTO)

Zaljubila se u Umuta Aslana, hotelijera iz Antalije, i sklopila s njim verski brak kao druga žena jer je on već bio oženjen.

Ubrzo je ostala u drugom stanju, a tokom trudnoće je, kako danas otkriva, dobijala teške batine od ljubomornog muža.

Razišli su se odmah po rođenju ćerkice Arje. A kako nesreća nikad ne dolazi sama, Arji je s dve i po godine otkriven tumor na bubrezima i započela je teška bitka za njen život.

Ali u jednom trenutku se oglasila bolnica u kojoj je devočica lečena i optužila Džeren da odbija dalje hemoterapije detetu. Slučaj je izazvao veliki gnev javnosti a istovremeno je predat zahtev sudu da zaštiti dete. No, pokazalo se da je Arja nastavila lečenje samo u drugoj bolnici koju je njena mama smatrala prihvatljivijom. Mala Arja je danas dobro, a mama joj je za treći rođendan pripremila parti koji je koštao oko 30.000 evra.

Tekst: M. Ranisavljević

Izvor: Lepa & Srećna