Glumac Miloš Biković važi za pravog zavodnika. Veliki je broj onih dama kojima je upravo on prototip savršenog muškarca: lep, dobro vaspitan, uspešan, pobožan. Ipak, za većinu je privatni život popularnog glumca potpuna nepoznanica. Na pitanja o ljubavi ne odgovara nikada, a za medije je isključivo raspoložen da priča o svojim profesionalnim uspesima. 

Svoju stranu istine o tome kakav je kao emotivni partner rešile su da otkriju Miloševe bivše devojke, prvo ruska plesačica Arina Vološina, a potom i srpska manekena Barbara Tatalović. Arina je iznenadila sve kada je otkrila, ne tako prijatne, detalje raskida s glumcem, a Barbara je podržala.

"Zaklela se zemlja raju da se sve tajne saznaju", rekla je u kratkom videu na "Instagramu" Barbara, uz opis - "Mudrost dana" a onda rešila da bude konkretinija.

 "U našoj zemlji se odavno ljudskost, iskrenost i poštenje cene manje nego reputacija. E pa baš iz razloga što većina vas misli da ova mlada devojka (Arina Vološina) želi nešto iz osvete ili poraza, ja ću da se oglasim" , započela je Barbara na svom storiju, pa dodala.

Miloš Biković odgovorio na prozivke bivših devojaka
Instagram/Barbara Tatalović 

"Sve navedeno u tom tekstu prepoznajem. Mogla bih jedino da dodam niz gnusnih stvari koje sam doživela i da od cele ove situacije napravimo jedan rijaliti. To nije poenta. Poenta je da stanem u zaštitu toj hrabroj devojci i da masi koja veruje u farsu potvrdim da to što je napisala i te kako ima smisla", rekla je Barbara i naglasila da se iz poštovanja prema svojoj porodici i sadašnjem dečku neće više baviti ovom temom.

"Dalje ne želim da ulazim u sve ovo, niti da svoju porodicu, momka i najbliže uvlačim u to blato i farsu koja je prezentovana masi i u koju masa selpo veruje. To je čini mi se borba sa vetrenjačama", zaključila je Barbara.

I dok su mnogi mislili da će Miloš ostati dosledan svom stavu da ne komentariše privatni život, on je morao da se oglasi. 

"Umirem da čujem šta će da kažu Aglaja i Kristina iz vrtića", napisao je kratko Miloš, podsetivši javnost na svoju dugogodišnju izabranicu Aglaju Tarasovu.

Javnost je podeljena: dok jedni smatraju da su devojke ogorčene jer su, najverovatnije, ostavljena, drugi ih podržavaju.

  Izvor: Lepa&Srećna