Ruska plesačica Arina Vološina i srpska manekenka Barbara Tatalović iznele su skandalozne tvrdnje o popularnom glumcu Milošu Bikoviću. Prvo je Arina Miloša nazvala egocentrikom, koji ne mari za tuđa osećanja, a Barbara, koja je takođe sa glumcem bila u emotivnoj vezi, je čvrsto podržala. Miloš koji nije rad da govori na temu privatnog života na optužbe je odgovorio u svom stilu:

"Umirem da čujem šta će da kažu Aglaja i Kristina iz vrtića" napisao je kratko Miloš, podsetivši javnost na svoju dugogodišnju izabranicu Aglaju Tarasovu. 

Među brojnim lepoticama koje je popularni glumac osvojio bila je i ruska koleginica Sasa Loš, a jedna od njegovih najvećih ljubavi bila je glumica Brankica Sebastijanović. Vezu dugu četriri godine započeli su 2010. dok je ona bila student glume. Njihova ljubav je od starta privlačila pažnju javnosti, posebno jer su odlučili da se čuvaju za brak o čemu je Brankica otvoreno govorila:

Mislim da je baš ružno sprdati se s nečim čega se Miloš i ja držimo. Drago mi je ako možemo da budemo primer mladima u ovakvim vremenima. Ne znam zašto se o tome toliko piše - izjavila je Brankica pre dve godine.Raskid Bikovića i Sebastijanovićeve desio se neposredno pred premijeru predstave „Kad su cvetale tikve“, u kojoj Miloš glumi, ali su njih dvoje uspeli to da sakriju puna dva meseca.

Iako su mnogi smatrali da će stati pred oltar, razišli su se a Brankica se 2016. godine verila s bivšim direktorom produkcije televizije Avala.

"Brankica i Mane su zajedno oko godinu dana i nedavno su odlučili da ljubav krunišu brakom. Oni su vezu krili od javnosti i za veridbu znaju samo najbliži prijatelji. A kad je to saznao Miloš, nimalo mu nije bilo svejedno jer nije očekivao da će ona posle raskida s njim tako brzo naći muškarca s kojim želi da provede ceo život. Tačno je da su njih dvoje posle raskida ostali prijatelji, ali niko ne može da bude ravnodušan kad mu se bivša udaje. Miloš je skupio snagu, pozvao Brankicu i čestitao joj veridbu", rekao je tada izvor za Kurir.

Brankica Sebastijanović se potpuno povukla iz javnosti i o njenom životu se gotovo ništa ne zna.

Izvor: Lepa&Srećna