Miloš Biković u medijima govori samo o svojim profesionalnim uspesima, a o privatnom životu gotovo nikada. Ko je srećnica koja je uspela da osvoji srce popularnog glumca javnost može samo da nagađa, ali kada se sa Arinom Vološinom pojavio na večeri magazina "InStyle" tokom Filmskog festivala u Moskvi, bilo je jasno da su otpočeli emotivnu vezu.

Miloš je ostao dosledan svojoj odluci da ne govori o privatnom životu, ali sudeći po onome što je lepa Ruskinja objavila na svom Instagramu, oni više nisu zajedno, a rastanak je bio gorak.

 Svoju stranu priče, uz zajedničku fotografiju obelodanila je na "Instagramu":

"Više od godinu dana nisam živela svoj život, jer sam bila u vezi sa Milošem Bikovićem. Morala sam da razmišljam o njegovom imidžu, ugledu, ali nažalost slika na ekranu ne odgovara onoj u stvarnosti. Posebno je zabrinjavajuće što čovek na svakom koraku spominje Boga. Gajila sam poslednju nadu da u njemu postoji nešto ljudskosti, ipak 31. jula iluzija se raspršila. Bio je izuzetno grub. U početku, kada se pojavila informacija da smo zajedno, predložila sam da to demantujem, a on je rekao da ako su mediji već shvatili da smo zajedno, nećemo se više skrivati. Ipak, kada se sve saznalo, promenio se prema meni, udaljio se, ohladio, a ja sam slušala sve što mi govori", započela je svoju ispovest Arina i dodala da je glumac tokom njihove veze mislio samo na sebe.

"Danas mu više nisam devojka pa mi je mnogo lakše da govorim o svemu, nema više potrebe za nagađanjima. Umorna sam od pretnji, negativnih komentara i osuda.Njegov egocentrizam prešao je sve granice, a vrednosti koje toliko ističe za njega su nepoznanica. Vidi samo sebe, ne poštuje vreme, rad, trud, pa ni zdravlje drugih ljudi. Osećaji odgovornosti i krivice za njega su najstrašniji, jer ga to guši. Tada morate misliti o njemu, a ne o sebi i svom životu. Okolnosti u kojima smo se našli pokazale su pravu unutrašnjost njegovog bića", završila je svoju ispovest Arina.

Drugu stranu priče može da otkrije samo MIloš Biković koji se još uvek nije oglasio.

  Izvor: Lepa&Srećna