Atraktivna crnka koja se sinoć pojavila sa Milošem Bikovićem na premijeri filma "Južni vetar 2 - Ubrzanje" veliko je iznenađenje za sve obožavaoce popularnog glumca.

Mediji prenose da je reč o pravnici Ivani (25), a Miloš i ona su bili nerazdvojni i pre i tokom projekcije filma. Mlada lepotica je došla u večernjoj haljini boje vina, golih ramena. U gledalištu nije skidala masku za zaštitu protiv korona virusa, a prisutni kažu da ni Miloš nije skidao oka sa nje.

Glumac još nije prokomentarisao vesti da ima novu devojku, ali na osnovu njegovih ranijih izjava, može se zaključiti da nećemo ni dobiti neke posebne inormacije.

"Svako ima pravo da javni prostor koristi onako kako smatra najprikladnije - neko deleći svoju intimu, neko svoja profesionalna dostignuća. To je pitanje ličnog izbora, ali i ličnog ukusa", napisao je Miloš svojevremeno na Instagramu kada su ga bivše devojke kritikovale na Instagramu. " Kao što postoji razlog zašto se privatan život zove “privatan život”, postoji i razlog zašto su bivše ljubavi i odnosi upravo to - bivši", uzvratio je Biković tada.

Na crvenom tepihu, glavni glumac filma "Južni vetar 2 - Ubrzanje" se slikao samo sa svojom koleginicom Jovanom Stojiljković koja glumi njegovu partnerku Sofiju. Ipak, fotografi su "uhvatili" Miloša i Ivanu, pa ih pogledajte u galeriji slika, kao i druge goste na premijeri novog filma.

Kurir / Damir Dervišagić, ATA / Antonio Ahel Premijera filma "Južni vetar 2 - Ubrzanje"

Izvor: Lepa&Srećna