Ljubavni život Miloša Bikovića veoma intrigira javnost još otkako se šarmantni i talentovani glumac pojavio na "daskama koje život znače".  Od početka karijere intimu je ljubomorno čuvao za sebe, a jedino o čemu je želeo da govori za medije su profesionalni uspesi. 

Ipak, njegove bivše devojke, Arina Vološina i Barbara Tatalović odlučile su da ispričaju kakav je Miloš kao emotivni partner. Ruska plesačica otkrila je da je glumac tokom veze gledao samo sebe i nazvala ga egocentričnom osobom, a srpska manekena je podržala. Iako je u prvom mahu na ove optužbe odgovorio kratko, Miloš je sada rešio da kaže šta ima na ovu temu.

"Uvek ću poštovati devojke sa kojima sam bio u nekom periodu života i ne volim da govorim javno o intimi. Kad prestane ljubav ili prijateljstvo, svako od partnera na provedeno vreme može i uglavnom gleda drugačije. Moj odnos prema tome će uvek biti isti. Pre svega želim da zadržim dostojanstvo i poštovanje čak i onda kada se o meni budu iznosile neistine", započeo je svoju ispovest Biković a onda i istakao da postoji razlog zašto su se neke ljubavi završile.


"Svako ima pravo da javni prostor koristi onako kako smatra najprikladnije - neko deleći svoju intimu, neko svoja profesionalna dostignuća. To je pitanje ličnog izbora, ali i ličnog ukusa. Kao što postoji razlog zašto se privatan život zove “privatan život”, postoji i razlog zašto su bivše ljubavi i odnosi upravo to - bivši", napisao je Miloš na Instagramu, a sudeći po komentarima onih koji ga prate na Instagramu ga potpuno podržavaju.

 Izvor: Lepa&Srećna