Milica Glogovac, supruga prerano preminulog glumca Nebojše Glogovca, od 9. februara 2018. godine bori se s tugom. Njena životna ljubav tada ju je zauvek napustila. Milica je ovaj stravičan gubitak teško podnela, a utehu je pronalazila u njihovoj ćerki Sunčici.

"Sunčica je 1. oktobra napunila pet godina. Ime joj potpuno odgovara, jer sunce daje život, a ona je moj život. Najlepše je i najteže biti majka. Preselile smo se na Novi Beograd, kraj reke, da smo blizu gradu, ali bliže prirodi", rekla je nedavno Milica.

Iako se od smrti supruga retko pojavljuje, ove godine nekadašnja novinarka je odlučila da za svoj jubilarni 40. rođendan napravi žurku. Prvo je sebi čestitala rođendan, prelepim stihovima koje je objavila uz fotografiju sa ćerkom.

Supruga Nebojše Glogovca
Instagram/laperiodistaindependiente 

"Četiri banke obila, jedno Sunce rodila, sa životom pobila, koju boru dobila…

 Četres’ dina svačega, i jakog i jačega, kako veli red, radosti je sled!

Noge majka rodila, ne moram, al otkrila, da razbijem zid, neka pršti feed.”, napisala je Milica, a onda objavila i video na kom je najzad ponovo srećna i smeje se. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna