Dragana Mirković živi život o kakvom je oduvek sanjala. Sa suprugom Tonijem Bjelićem izgradila je oazu u Beču, gde uživaju s njihovo dvoje dece, sinom Markom i ćerkom Manuelom.

Za Draganu i njenog supruga, uspešnog biznismena, luksuzna putovanja su svakodnevica - obišli su sve egzotične destinacije, odsedali u najskupljim hotelima, provodili se u društvu svetskog džet-seta. Da je pevačica uprkos raskošnom životu, ostala prizemna otkrila je jednom prilikom njena kućna pomoćnica.

"Draganu poznajem čitav život i tvrdim da toj ženi pare nisu udarile u glavu. Ostala je stabilna i normalna pored svega što ima, a ima sve na svetu. Ja sam Draganu i Tonija služila godinama, ponekad sam im čuvala decu kad su bila mala, a Dragana nastupala. Zahtevala je maksimalnu higijenu, ali to se valjda podrazumeva. Mnogo mi je pomogla u životu, vodila je moju porodicu i mene na letovanja, zimovanja, mom sinu je kupila auto, sve nam je obezbedila", rekla je ona za jedan tabloid.

dragana-mirkovic-01
Instagram/Dragana Mirkovic 

 A da jako dobro zna da uživa i kad pokraj nje nema glamura i raskoša, u savršeno čistoj prirodi, pokraj vode, Dragana je dokazala najnovijem fotografijom na Instagramu.

Izvor: Lepa&Srećna