Pevačica Dragana Mirković i njen suprug Toni Bijelić žive u srednjevekovnom dvorcu Ebenfurt nadomak Beča. Njihov dom je uređen sa stilom, a pevačica ne skriva da živi u raskoši.

"Ne plašim se da svima pokažem moj način života. Zašto bih to krila? Sve sam u životu stekla pošteno i nema razloga da krijem luksuzna putovanja, večere po skupim restoranima, ni od medija ni od svoje publike. Moji fanovi su presrećni kada vide da ja negde uživam", rekla je nedavno Dragana koja rado sa svojim obožavaocima na društvenim mrežama deli segmente svog života- druženje sa holivudskim zvezdama, luksuzna putovanja, večere u skupim restoranima.

Jedna je od retkih pevačica koja nije zaboravila ni mesto gde je rođena, pa rado dolazi u Kasidol gde joj žive roditelji. U porodičnu kuću Dragana je uložila novac, a kako izgleda njen dom u Srbiji pogledajte u fotogaleriji:

Kurir Iako već decenijama živi u Austriji ona je novac uložila i u imanje na kojem joj žive roditelji.

Iako već decenijama živi u Austriji, pevačicu svi vole u rodnom selu, pa su za Kurir ispričali kakva je zaista njihova mezimica. 

"Naše luče, osim kad ima obaveza u Požarevcu, uvek je tu kod nas, u svom Kasidolu. Normalno priča, kao ja sa vama. Preljubazna je. Dođe kolima kod nas, ovde sa majkom Jelicom, kupi šta joj treba i ide dalje. Stalno ide u obilazak familije, ovde u selu, kad dođe u Srbiju, pa kupuje kod nas poklone, pića i ostalo. Baš je bila za Svetog Iliju, pa dva dana posle toga, pa opet posle dva dana. Ekstra je, ja nemam šta loše da kažem za nju, kao ni bilo ko ovde u selu. Ostavi i bakšiš redovno. Kad bi sve pevačice bile kao ona, a ne da se sad srame odakle su potekle, gde bi nam kraj bio", rekla je ljubazna prodavačica u seoskoj prodavnici. 

 Izvor: Lepa&Srećna